Az LSTM Kft több mint 20 éve gyártja mélyépítési és egyedi vasbeton elemeit Nyíregyháza, Csemete utca 21. szám alatti telephelyén, ahol folyamatos gépesített gyártás technológiai fejlesztéssel, minőségi termékgyártással áll partnerei rendelkezésére.

 

Az elmúlt időszakban és jelenleg is mélyépítési elemekkel beszállítója lehet a megye és Nyíregyháza város ipari, kereskedelmi beruházásainak, fontos részt vállalhat a megyei szennyvíz- és csapadékvíz beruházási programban.

 

A vállalkozás fontos része a transzportbeton gyártás is, a minősített betongyár folyamatos kiszolgálója a lakossági megrendelőknek és vállalkozásoknak.

 

Projekt összefoglaló

előregyártott betonüzem építése az lstm Kft-nél

Az LSTM Ipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság az Észak-Alföldi Operatív Program keretén belül 47 745 874,-Ft összköltségű, 23 872 936,- Ft támogatás tartalmú projektet valósított meg nyíregyházi székhelyén, melynek keretében előregyártó betonüzem építése valósult meg.

Az 1994-ben létrejött LSTM Bt. 2005-ben alakult jogutódlással LSTM Kft-vé, fő tevékenysége a feldolgozóipari „építési betontermék gyártása”. A vállalkozás Nyíregyházán a 7561 m2 alapterületű székhelyén végzi a tevékenységét. A pályázat benyújtásakor egy irodaépület, egy traszportbeton keverő és egy fedett szín állt a székhelyen, üzemépülettel nem rendelkezett.

A projekt keretében az LSTM Kft. egy nettó 255,41 m2 alapterületű előregyártó betonüzemet hozott létre.
A megvalósítás során megújuló energiát hasznosító technológia került beépítésre biomassza kazán formájában.

A beruházás hozzájárul a Kft. hosszú távú fenntarthatóságához, a termékek színvonalának növeléséhez.
Az új üzemépület a csatornaelemek szárításában is fontos szerepet tölt be. A pályázat keretében a kedvezményezett vállalta 2 új munkahely teremtését 2016-tól.